Louise's tanker

Louise's tanker

Louise

Jeg har stadig et ur med visere, så en blog er et stort skridt ind i det 21. århundrede for mig.

Jeg bliver aldrig den, der får den nyeste mobil eller anden tekniske dims. Jeg elsker at læse og skrive og forsøger ihærdigt at holde fast i øjeblikket, selv om mine tanker ofte tager lange ekspeditioner i fortid, fremtid og fantasien.

Afmagt

TanketorskPosted by Louise Fri, March 30, 2012 23:35:28

Afmagt.

Det må være det modsatte af at have magt. At være fuldstændig uden magt eller kontrol – og det ufrivilligt. Giver man magten fra sig, så accepterer man konsekvenserne. Men afmagt er at blive angrebet af omstændigheder og ikke kunne gøre noget som helst.

I ordbogen defineres afmagt som en erkendelse af ikke at kunne stille noget op, fx ikke kunne ændre tingenes tilstand eller afværge en ubehagelig udvikling.

Min praktiske erfaring er fra natten til onsdag, hvor jeg forsøgte at trøste Theodors varme, stive krop, mens han skreg og skreg og skreg på grund mellemørebetændelse.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Benediktr Sat, March 31, 2012 00:36:11

Uha, lille skat (og store skat for den sags skyld også - det har vel også været slemt for dig!) hjalp panodiler ham ikke? Stakkels lille gut han har da været hårdt angrebet. Jeg føler med jer og genkender absolut den ækle afmagtsfølelse. Kærlige tanker fra tante Bene