Louise's tanker

Louise's tanker

Louise

Jeg har stadig et ur med visere, så en blog er et stort skridt ind i det 21. århundrede for mig.

Jeg bliver aldrig den, der får den nyeste mobil eller anden tekniske dims. Jeg elsker at læse og skrive og forsøger ihærdigt at holde fast i øjeblikket, selv om mine tanker ofte tager lange ekspeditioner i fortid, fremtid og fantasien.

At vove en torsk

TanketorskPosted by Louise Mon, January 09, 2012 12:19:08

Et nyt år er begyndt. 2012 er overskriften på dette nystartede kapitel, som er mulighedernes land. Jeg vil slet ikke gisne om, hvad året vil bringe.

2011 havde sin larmende begyndelse i Nuuk, mens jeg lå i sengen med en alt for lang, alt for slem forkølelse og følte mig temmelig gravid. Jeg var lige oppe og se lidt fyrværkeri fra vinduet i biblioteket; så skulle jeg på hovedet i seng igen. I år var jeg sikker på, at nytårsfyrværkeriet ville vække min søn, Theodor og holde ham vågen; men jeg var den vågne, der febrilsk famlede med sutten, hvorimod Theodor vendte sig om på siden og sov videre.

Nytåret er en god anledning til at gøre status over livet. Hvor er jeg henne? Hvor vil jeg hen? Nyder jeg det sted, hvor jeg er nu? Derimod har nytårsforsætter indtil videre ikke været en succes for mig. Det er endnu kun lykkedes mig at gennemføre dem midlertidigt. Det sagt, har jeg mange drømme og ønsker, som jeg gerne vil føre ud i livet. Det behøver ikke være lige nu, og slet ikke blot fordi vi nu er begyndt på et nyt kalenderår, men stille og roligt, ét efter ét.

I 2011 fik jeg den største drøm opfyldt: jeg fik Theodor.

En anden af mine drømme er at skrive; derfor denne blog. Om der er publikum til det, jeg skriver, ved jeg ikke; det må tiden vise.

Min lærer i samfundsfag på Svendborg Gymnasium, Janni, lærte mig, at jeg måtte "vove en torsk", efter jeg gang på gang afleverede opgaver, hvor min konklusion lød noget i retning af, at jeg fandt den gyldne middelvej mest fordelagtig.

Denne blog er én af mine torsk. En tanketorsk, for det er min mening at nedfælde mine tanker om det, der optager mig i skrivende stund.

God fornøjelse!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susanne Tue, January 10, 2012 23:43:47

Jeg vil også glæde mig til at læse med :-)

Posted by kapa Tue, January 10, 2012 18:27:13

Tillykke med bloggen. Glæder mig til at følge med i dine tanketorske. Varme tanker fra den grønne vinter her sydpå. kapa