Louise's tanker

Louise's tanker

Louise

Jeg har stadig et ur med visere, så en blog er et stort skridt ind i det 21. århundrede for mig.

Jeg bliver aldrig den, der får den nyeste mobil eller anden tekniske dims. Jeg elsker at læse og skrive og forsøger ihærdigt at holde fast i øjeblikket, selv om mine tanker ofte tager lange ekspeditioner i fortid, fremtid og fantasien.

Ekskursion i blogland

TanketorskPosted by Louise Mon, July 16, 2012 19:45:06

Selvfølgelig er der en mor, der har skrevet et blogindlæg om det. Rød numse-krisen af juli 012 har ramt husstranden hårdt – mest Theodor, og jeg ville lige se, om der var gode råd at hente.

Den store afsløring var dog billedet af den globale virtuelle landsby. Nybagte mødre taler ikke længere sammen over ligusterhækken (der er ikke mange hække i Nuuk); vi søger råd på nettet og i blogs, som andre nybagte mødre har skrevet.

Der er faktisk en hel verden derude, bestående af 0’ere og 1’ere der hopper rundt på forskellige frekvenser og bliver til blogs, og bag dem alle sidder en person, der gerne vil dele ud af sine erfaringer eller sin hverdag. (Den trang kan der siges meget om, men det vil jeg gemme til en anden god dag.) Jeg hæfter mig bare det mangfoldigheden i blogland. Uanset om man søge råd om karriere, numser, selvudvikling, teknik eller en opskrift på palæo-tilberedt-pinjekerne, så er der en blog for det.

Til orientering er Rød numse-krisen af juli 2012 heldigvis på retur, og jeg har fået øjnene op for nogle af de mange interessante blogs.

  • Comments(0)//louisesblog.amkaer.com/#post9