Louise's tanker

Louise's tanker

Louise

Jeg har stadig et ur med visere, så en blog er et stort skridt ind i det 21. århundrede for mig.

Jeg bliver aldrig den, der får den nyeste mobil eller anden tekniske dims. Jeg elsker at læse og skrive og forsøger ihærdigt at holde fast i øjeblikket, selv om mine tanker ofte tager lange ekspeditioner i fortid, fremtid og fantasien.

Snuble-tanker direkte fra hovedet

TanketorskPosted by Louise Wed, July 11, 2012 19:58:57

Selvfølgelig skulle jeg da også have en blog. Det er nemt, convenient – og jeg har i hvert fald masser af emner, jeg gerne vil skrive om. Det tager ikke mange øjeblikke; det er en del af selve essensen ved en blog. Det skal være snuble-tanker direkte fra hovedet.

Da jeg oprettede min blog i januar, tænkte jeg, ORK! (Den del er vigtig for forståelsen.) Jeg kan da snildt skrive et par indlæg eller mere om måneden. Også selvom jeg er ny mor, snart skal tilbage på arbejde og også vil sove lidt i løbet af et døgn.

Så mange indlæg er det bare ikke blevet til. Snuble-tanker direkte fra hovedet har det med at være kaotisk tankemylder, som jeg lige skal hitte hoved og hale i – og nogle emner egner sig ikke til et offentligt forum. Sådan sker det. Jeg drømmer om moderne strømlignede tanker med klare kanter, men i løbet af et øjeblik er jeg hoppet videre til andre tanker eller praktiske gøremål; alt sammen mens bloggen svæver i det elektroniske verdensrum.

Nu, ja nu vil jeg gerne love, at jeg tænker. Det gør jeg – også på bloggen.

  • Comments(2)//louisesblog.amkaer.com/#post8